Gesloten op 4 mei en van 6 t/m 8 mei 2020

Gesloten op 4 mei en van 6 t/m 8 mei 2020

Hierbij geven we u nog een Corona-update, op basis van de laatste ontwikkelingen uit Noord-Italië, waar ons Europese hoofdkantoor en de fabriek is gevestigd. Door de verplichte fabriekssluitingen in Italië in de afgelopen vier weken en de verlenging daarvan tot zondag 3 mei zullen diverse orders met vertraging geleverd worden. Dit heeft tot gevolg dat leveringen van componenten alsmede complete tandwielkasten naar verwachting pas weer in de loop van week 20 naar ons zullen gaan plaatsvinden. Wij informeren u op basis van de laatste beschikbare informatie.

Aan de hand van deze situatie en de diverse berichten van onze klanten die eveneens tot een tijdelijk sluiting overgaan of drastische productieverlagingen doorvoeren, hebben wij besloten om 4 mei alsmede 6 – 7 en 8 mei ons bedrijf te sluiten.

Er zullen tijdens de sluiting van 4 t/m 8 mei geen productie- en logistieke medewerkers aanwezig zijn. Om toch bereikbaar te zijn op 6 – 7 en 8 mei ( 4 mei is een brug dag naar 5 mei ) zijn onderstaande personen beschikbaar voor communicatie;
André van Vliet – andre.vanvliet@dana.com – +31 651514581
Mark Kwakernaak – mark.kwakernaak@dana.com – +31 645228348

Indien zich in deze week een probleem voordoet zoals een breakdown en onmiddellijke actie noodzakelijk is kunt u gebruik maken van de bestaande service nummers;
Achmed Boot – achmed.boot@dana.com – +31 610043750
Gilles Tuik – gilles.tuik@dana.com – +31 630681847

Tezamen met onze collega’s in Italië doen wij onze uiterste best om de ontstane problemen zo spoedig mogelijk op te lossen. Wij werken er hard aan om u zo goed mogelijk helpen en te woord staan. We hopen dat we met ons gehele team weer spoedig en met volle kracht vooruit kunnen en kunnen niet wachten om de zaken snel weer op te pakken.

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en volg ons op social media

Comments are closed.