Dana Top Employer 2023

Dana verdient ‘Top Employer 2023’ Award in 12 landen en de Europese regio

Dana Incorporated (NYSE: DAN) heeft in januari aangekondigd dat het bedrijf is erkend als “Top Employer 2023” in de 12 landen waar het actief is. Het bedrijf werd ook uitgeroepen tot Top Employer 2023 in de Europese regio vanwege het aantal landen dat deze onderscheiding heeft gekregen.

Een excellente, mensgerichte organisatiecultuur
Deze prestigieuze onderscheiding van het Top Employers Institute erkent een excellente, mensgerichte organisatiecultuur met een bijzondere nadruk op uitzonderlijke human resources-programma’s – inclusief diversiteit en inclusie, werkomgeving, talentverwerving, leren en welzijn.

Top Employers
Dana’s activiteiten in België, China, Duitsland, Hongarije, India, Italië, Litouwen, Nederland, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten werden erkend als een Top Employer voor het creëren van een empowerende omgeving. De activiteiten van het bedrijf in Mexico werden afzonderlijk onderscheiden door Great Places to Work. In totaal vertegenwoordigen deze landen meer dan 80 procent van de werknemers en omzet van het bedrijf.

Onze mensen centraal in alles wat we doen
“Dana is een bedrijf dat is gebouwd op sterke waarden die onze mensen centraal stellen bij alles wat we doen”, zegt Maureen Pittenger, senior vice president en chief human resources officer voor Dana. “Het verdienen van topwerkgeversonderscheidingen in zoveel verschillende landen is een waar bewijs van een cultuur van samenwerking en inclusiviteit. Bij Dana waarderen we anderen, inspireren we innovatie, groeien we op verantwoorde wijze en winnen we samen. Deze waarden brengen onze passie onder de aandacht en centreren onze acties rond een gemeenschappelijke visie om innovatie aan te drijven om onze wereld in beweging te brengen.”

Over Dana Incorporated
Dana is een leider in het ontwerpen en produceren van zeer efficiënte aandrijf- en energiebeheeroplossingen die voertuigen en machines aandrijven in alle mobiliteitsmarkten over de hele wereld. Het bedrijf geeft vorm aan duurzame vooruitgang door middel van conventionele en schone-energieoplossingen die bijna elke autofabrikant ondersteunen met aandrijf- en bewegingssystemen; elektrodynamische technologieën, waaronder software en besturingen; en thermische, afdichtings- en digitale oplossingen.

Het bedrijf, gevestigd in Maumee, Ohio, VS, rapporteerde in 2021 een omzet van $ 8,9 miljard met 40.000 mensen in 31 landen verspreid over zes continenten. Dana, opgericht in 1904, werd door Newsweek uitgeroepen tot een van “America’s Most Responsible Companies 2023” vanwege de nadruk op duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Het bedrijf wordt gedreven door een high-performance cultuur die gericht is op het waarderen van anderen, het inspireren van innovatie, verantwoordelijk groeien en samen winnen, waardoor het wereldwijde erkenning krijgt als een topwerkgever. Lees meer op dana.com.

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en volg ons op social media