U bent verzekerd van de juiste spare parts en componenten

Spare parts en componenten op voorraad,
uw lokale vestiging

Voor uw producten en machines heeft u hoge eisen. En dat is terecht, u eist het beste-van-het-beste want dat eisen uw klanten ook van u. Dan begint het met hoogste kwaliteit onderdelen te verwerken in uw producten. Spicer® en Brevini® producten bewijzen al bijna een eeuw dat hun producten van de hoogste kwaliteit zijn en dragen een even lange tijd bij aan het succes van hun klanten. Dat de producten van Dana worden geproduceerd en geleverd conform de hoogst mogelijke standaard hoeft dan ook geen verrassing te zijn. Het is niet voor niets dat onze onderdelen worden gebruikt in de meest complexe en veeleisende eindproducten.

Door vervanging met originele spare parts en componenten bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en specificaties. U kunt aankloppen bij het Service Assembly Center voor onderdelen, hands-on service en support. U mag ons ook even telefonisch contacten via onze servicelijn 0172-42 80 80

Servicelijn

0172-42 80 80

Voorraadhoudende vestiging

Ook als het gaat om onderdelen te vervangen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw voorraadhoudende vestiging voor alle spare parts en componenten die u nodig heeft van onze merken op het gebied van Drivetrain Systems en Motion Systems. Dat is wel zo makkelijk.

Wilt u liever online-support dan kan dat ook! In het onderstaande formulier kunt u foto’s uploaden en een productomschrijving en wij helpen u verder.

naar formulier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en volg ons op social media