Expert meeting: Kennis delen met de markt

Dana en Denta

Expert meeting 

Afgelopen dinsdagavond heeft Dana SAC Benelux de deuren opengezet voor de Denta Engineering Expert Meeting. We ontvingen zo’n 20 medewerkers van Denta Engineering vergezeld door een aantal klanten van Denta voor een informatieve bijeenkomst waar kennis delen het hoofddoel was.

Denta Engineering heeft een project gepresenteerd waarvoor zij de engineering hebben gedaan en Dana de leverancier was van planetaire vertragingen en hydraulisch powerpacks.

Na deze informele presentatie konden de deelnemers in kleine groepen met de productspecialisten van Dana in detail praten over de toepassingen van de betreffende componenten.

Er waren productspecialisten van Dana SAC Benelux aanwezig op het gebied van;

 • Planetaire aandrijvingen
 • Hydraulieke systemen
 • Lieren
 • Elektrificatie
 • Engineering
 • Aftersales

 

Vraag jij je altijd al af wat nou de grote voordelen zijn van een planetaire tandwielkast? Hoe bepaal je welk type tandwielkast het meest geschikt is voor jouw project? Wat voor motor past het beste bij mijn project? Wat voor eisen worden er worden gesteld aan een hoisting winch of aan een recovery winch? Tijdens deze Expert meeting werden deze en vele andere vragen beantwoord door de experts van Dana.

Mocht je het ook interessant vinden om met jouw bedrijf een bezoek te brengen aan Dana voor het delen van kennis en een thema avond te organiseren? Neem dan contact op met Joram van Weerdhuizen T. 0172-428080.

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en volg ons op social media

  Dana SAC Benelux B.V.
  Röntgenweg 24

  2408 AB Alphen aan den Rijn
  T +31 172 42 80 80
  benelux@dana.com

  KvK  28034356
  BTW NL804096715B01
  Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden