Client stories
Inspiratie van onze klanten

Omdat we trots zijn op de resultaten die we behaald hebben, laten we graag zien in welke projecten we betrokken zijn. Vol trots presenteren we de verhalen van onze klanten. Vaak zijn het intensieve trajecten, waarbij samenwerking, communicatie, creativiteit, vindingrijkheid en technische kennis en ervaring samenkomen. Soms gaan we door diepe dalen en intensieve denk- en planning skills komen er aan te pas en in de meeste gevallen komen we verzamelde krachten toch uit op een prachtig succesverhaal en leerzame ervaringen. Deze verhalen willen we u niet onthouden!  

Agrifac
Landbouwwerktuigen

Aandrijfsystemen voor de landbouwwerktuigen, gespecialiseerd in de productie van landbouwspuiten, al dan niet zelfrijdend, en bietenrooiers.

Pioneering Spirit-All Seas
Offshore pipeline installation

Dana SAC Benelux leverde diverse hydraulische en mechanistische aandrijf- en winchsystemen, waarbij engineering, installatie en onderhoud en commissioning onderdeel zijn van het project.

Ravo Benelux
Veegmachinefabrikant

Een verhaal over een interessante samenwerking, productontwikkeling tussen Dana en dé veegmachinefabrikant van de Benelux. Over onderhoud, service en mobiele installaties, wheeldrives en veel meer..

Jan de Nul
Baggermaatschappij

Aandrijfsystemen en lierinstallaties voor complexe offshore diensten voor zowel de fossiele als hernieuwbare energiesector, van grote bagger-en landwinningsprojecten op de rand van water en land tot alle mogelijke civiele en milieuwerken op het land.

AVR
Landbouwmachines aardappelteelt

Mobiele industrie op zijn best, Dana levert kennis, onderdelen en engineering voor de mobiele voortstuwing van de machines gespecialiseerd in aardappel teelt, rooien, planten en oogsten.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en volg ons op social media