Wereldwijd verzekerd van
Dana SAC Benelux lokale ondersteuning en onderdelen

Service en Assembly
Klantgerichte producten en dienstverlening

Bij Dana SAC Benelux staat de klant centraal, onze specialisten spreken de taal van de lokale markt en bieden een oplossing die het beste aansluit op de specifieke situatie van onze klant. We delen onze jarenlange kennis en ervaring om u te adviseren. Dat betekent dat we passende oplossingen bedenken en op maat gesneden diensten, componenten en systemen aanbieden waar de klant om vraagt. Denk aan:

Revisie
Engineering
Testfaciliteit
Servicebalie
Spare parts
Reparatie

Online-support

Wilt u liever online-support dan kan dat ook! In het onderstaande formulier kunt u foto’s uploaden en
een productomschrijving en wij helpen u verder.

Stel uw vraag

Lokaal support Wereldwijd bereik

Dana SAC Benelux, voorheen bekend onder de naam Brevini Benelux is al decennia actief voor klanten in Noordwest-Europa. De ervaring opgedaan in de afgelopen jaren worden toegevoegd aan de wereldwijde kennis en productinnovaties van Dana worldwide, waarbij de specifieke eisen en wensen van Benelux markt niet worden vergeten.  

Ervaring Nederlandse engineers 
Zo wordt de ervaring van Nederlandse engineers van Dana SAC Benelux wereldwijd ingezet. En daar plukt de thuismarkt op haar beurt weer de vruchten van. Er zijn Service en Assembly Centers verdeeld over de hele wereld, zodat u wereldwijd verzekerd bent van lokale ondersteuning en onderdelen.    

‘De combinatie van kwaliteitsproducten, marktkennis en dienstverlening staat garant voor de feilloze, krachtige beweging waar u naar op zoek bent.’   

Wij bieden een compleet
product- en dienstenportfolio

Om onze klanten volledig van dienst te kunnen zijn leveren we niet alleen de onderdelen, maar bieden wij een compleet product- en dienstenportfolio op het gebied van aandrijving zoals onder andere planetaire tandwielkasten, bevel,- en bevel-helical tandwielkasten , lieren, hydraulica, besturingen en assen. Voor de meeste aandrijvingen zijn er specifieke uitvoeringen beschikbaar om perfect aan te sluiten op uw wensen.

Productportfolio

Engineering en technisch advies
knowledge based en lokaal

Het engineering team van Dana SAC Benelux kan de componenten inpassen in bijna elke industriële of mobiele toepassing. Dit ervaren team is toepassingsgericht, levert technische ondersteuning en kan complete  aandrijfsystemen en custom made oplossingen ontwerpen, die voldoen aan de klantspecificaties en lokale markteisen.

U kunt rekenen op knowlegde based experience op het gebied van mechanica, hydraulica als elektrische aandrijvingen en de ontwikkeling van custom made en standaard lieren. Continue verbetering op het gebied van product-dienst kwaliteit, gecertificeerde kwaliteitszorg, kostenbesparing en continuïteit is verweven in het DNA van Dana SAC Benelux.

Onderzoek
en testfaciliteit

Met de aanwezige kennis van onze engineers kunt u bij ons terecht met uw onderzoeksvragen waarbij onze componenten worden gebruikt. Doordat wij al vele cases hebben onderzocht, kunnen we snel tot de juiste oplossing komen. Voor onderzoek kunnen wij gebruik maken van onze uitgebreide werkplaats en onze testfaciliteiten, zo kunnen we bijvoorbeeld uiteenlopende hydraulische componenten en systemen uitvoerig testen. De 75 kW testbank kan werkdrukken tot 500 bar en flow tot maximaal 240 l/min aan.

Revisie, reparatie en assemblage
alles onder een dak

Dana SAC Benelux heeft een volledig uitgeruste werkplaats met een ruime voorraad aan onderdelen. U kunt rekenen op een kundige reparatie door onze vakmensen van deze afdeling. Verder worden alle systemen en componenten in de eigen werkplaats in Alphen aan den Rijn geassembleerd.

U heeft de mogelijkheid om in opdracht uw componenten te laten repareren of te reviseren conform de fabrieksspecificaties met de originele onderdelen.  Voor verzending worden alle componenten uitvoerig gecontroleerd. Zo kunnen wij de hoge kwaliteit blijven garanderen.

Geborgde kwaliteit
In producten en Diensten

Door de toenemende eisen van onze klanten en de industrieën en overheden hebben wij ons de laatste jaren weten te onderscheiden door onze transparante bedrijfsvoering en een continue verbeterproces.

ISO 9001

Om dit te onderschrijven is Dana SAC Benelux BV door DNV gecertificeerd. De ISO 9001:2015 certificering laat zien dat wij voldoen aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

ISO 14001 en ISO 45001

Middels de ISO 14001:2015 certificering voldoen we aan de internationale eisen op het gebied van milieumanagement. De ISO 45001:2018 (voorheen OHSAS 18001:2007 ) geeft de vereisten die aanwezig moeten zijn in een goed veiligheidsmanagementsysteem weer.

Milieubeleidsverklaring en bezoekersveiligheid

Dana is een onderneming met een bewust milieuvriendelijke bedrijfsvoering en veiligheid voor onze bezoekers en medewerkers staan hoog in het vaandel. In dit kader hebben wij een milieubeleidsverklaring opgesteld en een bezoekersveiligheidsfolder gemaakt.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en volg ons op social media