Werken bij Dana SAC Benelux
Welkom bij ons team 

Wereldleidende technologieleider
Krachtoverbrenging in de breedste zin

Dana is als wereldwijde technologieleider in efficiënte krachtoverbrengingen en aandrijfsystemen, altijd op zoek naar getalenteerde mensen.

Het wereldwijde netwerk van fabrieken, engineering, verkoopkantoren en distributiefaciliteiten voorzien duizenden professionals van een leuke baan. Samen met al deze collega’s maken we vooruitlopende oplossingen mogelijk voor onze klanten die voorzien in hun vraag waarbij we altijd net een beetje verder gaan en streven om meer te leveren dan ze verwachtten.

Werken bij Dana
Ben jij een technische topper?

Technische toppers
The sky is the limit, maar wel met Hollandse nuchterheid

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door technologische innovaties te combineren met no-nonsens Hollandse nuchterheid, voeten op de vloer-mentaliteit. Hiervoor zijn we op zoek naar technische toppers die ook over een beetje humor bezitten om ons team aan te vullen.

Bedankt voor je interesse in het werken bij Dana. We hebben veel te bieden in veel verschillende soorten carrière over de hele wereld. Dana biedt een concurrerende en alomvattend pakket voordelen aan onze medewerkers wereldwijd en is afhankelijk van de locatie en verantwoordelijkheden.

Culture of innovation 

Wij zijn gefocust op technologische innovatie. Elke maand, elke week, elke dag, elk uur ontwikkelen de medewerkers over de hele wereld samen oplossingen om duurzame innovaties te kunnen toepassen die de wereld beter maken en vooral onze klanten helpen hun doelen te bereiken. Door het ontwikkelen van duurzame innovatieve oplossingen leveren wij onze klanten meerwaarde om hun grootste uitdagingen te kunnen aangaan.

Innovatie bevordert groei en producten en technologie die zich blijven ontwikkelen voorzien onze klanten en uiteindelijk de consumenten dagelijks van betere producten en diensten. Hierbij dragen wij bij aan de waardevermeerdering en productverbetering.

Ook een gezellige club mensen die elke dag samen werken 
en van ontspanning houden

Passie voor techniek

Heb jij een passie voor techniek? Wil je graag werken in een industriële, internationale en vooruitlopende innovatieve omgeving met een informele sfeer? Kijk dan even bij onderstaande vacatures. Staat er even niets bij? Stuur dan een open sollicitatie.

Regio Accountmanager

Industrieel Spuiter

Inside Sales Engineer

Aftersales Manager

Assemblage Medewerker

Open sollicitatie

Ben jij iemand die bij ons zou willen werken maar staat de vacature er niet bij ? Neem dan toch contact met ons op, wellicht kunnen we toch wat voor je doen of alvast voor de toekomst even met je praten.

Bel of mail naar Corina Brandt voor meer informatie.
corina.brandt@dana.com

Overzicht productportfolio

Voor een volledig overzicht van onze producten download de brochure.

Download product brochure

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en volg ons op social media