Brevini® Winches

Brevini® Winches

The data shown in this page are for information only. The actual data will be issued according to customer.

Online support

Stel uw vraag en wij beantwoorden.

Naar contactformulier

Geen beschikbare datasheets:

Custom built lieren
Brevini® Winches

Onze mogelijkheden binnen de custom built liggen tussen de ca. 500 kg en de 40 ton hijskracht. De lieren worden compleet naar klantwens door ons ontwikkeld en geproduceerd. Alle hijs-, verhaal- en manrider lieren worden door onze eigen engineering in 3D ontworpen en worden volledig in eigen beheer geproduceerd.

De lieren worden geëngineerd volgens de normen die gesteld worden in DNV lifting appliances. Afhankelijk van de specificaties bouwen wij onze lieren tot een maximum van 40 ton hijskracht. Doordat we het complete ontwerp in eigen hand hebben kunnen we de lieren zonder enig probleem voorzien van een hydraulische, elektrische of een pneumatische motor.

Geen beschikbare datasheets:

Hybride lieren serie
Brevini® Winches

Door de groeiende vraag in de markt hebben we binnen deze custom built lieren een “hybride” serie ontwikkeld, een serie die veel custom mogelijkheden heeft maar snel en voor een aantrekkelijke prijs geleverd kan worden. De range ligt tussen de 3 ton en 17 ton.

De kracht van deze serie zit in het feit dat de reductie, trommel lengte en type motor variabel zijn terwijl type tandwielkast, trommel en flensdiameter vastliggen. De hybride lier is dus een combinatie van aan de ene kant flexibiliteit wat betreft uitvoering en aan de andere kant een korte productietijd door het op voorraad hebben van de belangrijkste standaard componenten.

Kortom de voordelen van een lier uit een standaardrange (lager in prijs, sneller in levertijd, en bewezen kwaliteit) in combinatie met de voordelen van een custom made lier (op klantspecificatie, toegespitst op eigen behoeften en eisenpakket).

[table “35” not found /]

Overzicht productportfolio

Voor een volledig overzicht van onze producten download de brochure.

Download product brochure

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en volg ons op social media