Brevini® Power Transmission

Brevini® Winches Standard

The data shown in this page are for information only. The actual data will be issued according to customer.

Online support

Stel uw vraag en wij beantwoorden.

Naar contactformulier

Hoisting Winches
Brevini® Winches

Specifiek ontworpen door Brevini Winches om te voldoen aan de huidige eisen van bedrijven die boormachines, grondverzetmachines en stationaire of vrachtwagenkranen produceren. Deze nieuwe serie lieren zijn ontworpen volgens de laatste productietechnieken en voldoen aan de FEM-normen.
De belangrijkste kenmerken van deze lieren zijn hoge prestaties in combinatie met zeer compacte afmetingen, dankzij de planetaire aandrijving die in de trommel is geïntegreerd. Er is ook een breed scala aan accessoires verkrijgbaar: zoals een gegroefde trommel (helical of Lebus), dubbele trommel, frameloze lier, opstelling voor toerenteller, voorspoelinrichting, speciale coating, een secundaire rem voor het verplaatsen van mensen en meegeleverde kabel welke op de trommel is gespoeld. DNVGL en ABS-type goedgekeurd.

Hoisting Winches, Line pull at first layer up to 16 Tons

[table “hoisting_winches” not found /]

Recovery Winches
Brevini® Winches

Deze serie compacte hydraulische lieren variëren van 3.600 tot 30.000 kg trekkracht , zijn standaard uitgerust met geïntegreerde negatieve lamellenrem en een handbediende clutch (ook hydraulisch of pneumatisch beschikbaar). De hydraulische aangedreven unit kan ook met variabele slagvolume kan ook worden geleverd op de grotere versies. De trekkracht die wordt gegenereerd door de hydraulische motorunit wordt op de drum overgebracht middels een, in de trommel, ingebouwde planetaire tandwielkast. Deze lieren kunnen geleverd worden met een compleet accessoires range, zoals kabelgeleiders en aandrukrollen. 

Recovery Winches, Line pull at first layer up to 30 Tons

[table “recovery_winches” not found /]

Winch Drives
Brevini® Winches

De planetaire tandwielkasten van Brevini met roterende buitenkabel – de PWD-serie voor aandrijftoepassingen van 3 tot 12 ton en de SLW-SMW-serie voor toepassingen van meer dan 12 ton – zijn ontworpen om in de liertrommel te passen. 
 
De prestaties van zowel de PWD- als de SLW-SCW-serie zijn beoordeeld conform de FEM M5-normen met een uitvoersnelheid van 15 tpm, conform de meest strenge normen op de markt voor zelfrijdende en onboard hijskranen. 
 
DNV GL en ABS-type gekeurd voor het hele assortiment. Voldoen tevens aan de FEM-normen.

Output Torque 10.000 … 850.000 Nm

[table “winch_drives” not found /]

Overzicht productportfolio

Voor een volledig overzicht van onze producten download de brochure.

Download product brochure

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en volg ons op social media