Spicer® Drivetrain Systems

Spicer® Driveshafts

The data shown in this page are for information only. The actual data will be issued according to customer.

Online support

Stel uw vraag en wij beantwoorden.

Naar contactformulier

Beschikbare datasheets:

10 series
Spicer® Driveshafts

Spicer 10 serie U-joints zijn ontworpen voor een kleinere inbouw, en leveren een betere balans, verminderde trillingen en zorgen voor lagere onderhoudskosten. Dit wordt gerealiseerd door een speciaal ontworpen lager gecombineerd met een gepatenteerd productieproces waarbij de toleranties zeer nauwkeurig bewaakt worden. Dit proces heeft er voor gezorgd dat de naam Spicer al meer dan een eeuw een begrip is

Beschikbare datasheets:

SPL life series
Spicer® Driveshafts

Spicer Life Series (SPL) is de naam die professionals het hoogste vertrouwen geeft dat hun heavy duty voertuigen de beste performance geven. Ontworpen conform de nieuwste specificaties en gericht op de te verwachten ontwikkelingen in de toekomst, zodanig dat SPL componenten beter presteren dan de concurrentie.

Beschikbare datasheets:

Wing series
Spicer® Driveshafts

Spicer-onderdelen zijn zo ontworpen dat ze voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen van onderdelen die in een gloednieuw voertuig zijn geïnstalleerd. Spicer zorgt voor minder trilling in de aandrijflijn, een betere balans alsmede stijfheid en een betere bescherming tegen vervuiling van buitenaf.

Beschikbare datasheets:

Compact series
Spicer® Driveshafts

Ontworpen om het gewicht te verminderen en de levensduur te verlengen. Ontworpen om commerciële voertuigen te laten voldoen aan de steeds strenger wordende milieuvoorschriften, deze technologie biedt innovatieve technische ontwikkelingen van de volgende generatie, die tot 10 procent gewicht verminderen en de levensduur van de aandrijfas tot wel 25 procent verhogen.

Overzicht productportfolio

Voor een volledig overzicht van onze producten download de brochure.

Download product brochure

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en volg ons op social media