Brevini® Fluid Power

Brevini® Motors

The data shown in this page are for information only. The actual data will be issued according to customer.

Online support

Stel uw vraag en wij beantwoorden.

Naar contactformulier

Beschikbare datasheets:

Axial piston motor
variable displacement

Brevini® Motors

Axiaal variabele plunjer motoren voor Open en gesloten systemen
Het bewezen ontwerp, de hoogwaardige componenten en fabricagetechnieken zorgen ervoor dat de SH7V / R-serie motoren tot 430 bar [6235 psi] continu kunnen leveren met een peakperformance van 480 bar [6960 psi].

Deze motoren zijn volledig getest in het laboratorium en hebben zich in de praktijk bewezen. Deze motoren bieden maximale efficiëntie en een lange levensduur. De long life heavy duty lagers maken hoge radiale en axiale belastingen mogelijk.

Axiaal variabele plunjer motoren open and closed loop, Pcont = 430 bar

[table “Axial_piston_motor_variable_displacement” not found /]

Beschikbare datasheets:

Axial piston motor
fixed displacement

Brevini® Motors

Axial Piston Fixed Motor Open and Closed Circuit

Het beproefde ontwerp, de hoogwaardige componenten en fabricagetechnieken zorgen ervoor dat de SH11C / R-motoren tot 430 bar [6235 psi] continu kunnen leveren met een peak performance van 480 bar [6960 psi] ]. Deze units zijn volledig getest in het laboratorium en hebben zich in de praktijk bewezen. Deze motoren bieden maximale efficiëntie en een lange levensduur. De long life heavy duty lagers maken hoge radiale en axiale belastingen mogelijk.

Axial Piston Fixed Motor Open and Closed Circuit, Pcont = 350 bar

[table “Axial_piston_motor_fixed_displacement” not found /]

Beschikbare datasheets:

Orbital motor
Brevini® Motors

Brevini®-orbital motoren hebben een ontwerp met een vast slagvolume  en hoog koppel. We kunnen een breed scala aan motoren aanbieden, onderverdeeld in types, varianten en maten, waaronder: verschillende assen, geïntegreerde remmen en hoge radiale belasting. Het assortiment wordt gekenmerkt door technische eigenschappen die voor veel toepassingen aantrekkelijk zijn, een deel hiervan bestaat uit motoren die specifiek aan een bepaalde toepassing kunnen worden aangepast.

Open and closed loop, Pcont = 280 bar-350 bar

[table “orbital_moter” not found /]

Beschikbare datasheets:

Gear motors and
Flow Dividers

Brevini® Motors

De constructie van de tandwiel pompen en tandwiel motoren omvatten een geëxtrudeerd in aluminiumlegering tandwielhuis en bevestigingsflenzen en achterdeksels gemaakt van gietijzer. Dankzij deze constructie kunnen de tandwielpompen en motoren worden gebruikt in zware werkomstandigheden en wordt de transmissie van hoog hydraulisch vermogen mogelijk gemaakt. Ze bieden ook zeer goede mechanische en hoog volume efficiëntie, een laag geluidsniveau en een beperkt gewicht in verhouding tot het overdraagbare vermogen.

[table “gear_moters_and_flow_dividers” not found /]

Overzicht productportfolio

Voor een volledig overzicht van onze producten download de brochure.

Download product brochure

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en volg ons op social media