Van idee, tekening en ontwerp naar 3D concept

De engineers van Dana SAC Benelux gebruiken in hun ontwerpproces de 3D printer voor het ontwerpen van nieuwe concepten voor een productontwikkeling in opdracht.

De engineers van Dana SAC Benelux gebruiken functioneel 3D-printen om hun productontwikkelingsproces op verschillende manieren drastisch te verbeteren. Zo hebben we 3D-printen geïntegreerd in onze engineering workflows om doorlooptijden te verkorten en de controle over het proces in eigen beheer terug te brengen. Deze variëren van prototypes en concepten tot functionele onderdelen die kunnen aantonen hoe een onderdeel zal werken ofwel als kunststof variant toegepast kunnen worden.

De 3D-printconcept uit het filmpje is een onderdeel van een nieuw concept in ontwikkeling en wordt nog niet als zodanig toegepast.

De engineers van Dana zijn erop gericht om onze klanten te helpen sneller resultaten te behalen en 3D-geprinte onderdelen van de hoogste kwaliteit te produceren. Het printen van meerdere verschillende type printmaterialen is mogelijk, veelal wordt er geprint in PETG wat een sterk en duurzaam printmateriaal is. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de producten welke door Dana SAC Benelux worden geproduceerd.

 

#danasacbenelux #engineering #3D #3Dprinting #prototype #concept

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en volg ons op social media

  Dana SAC Benelux B.V.
  Röntgenweg 24

  2408 AB Alphen aan den Rijn
  T +31 172 42 80 80
  benelux@dana.com

  KvK  28034356
  BTW NL804096715B01
  Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden