Optimaal resultaat: samenwerking disciplines hydrauliek en winches

Optimaal resultaat: samenwerking disciplines hydrauliek en winches

Voor een offshore project in Amerika werden we gevraagd een totaalpakket te leveren voor het hijsen van een complete zuigbuis constructie op een binnenvaart baggerschip. De complete zuigbuis constructie van 50 ton wordt in de juiste positie gebracht door 2 lieren toe te passen. De totale levering bestond uit een 150kw powerpack verdeeld over 2 stuks 75kW motor-pomp sets.

Het powerpack is door de engineering optimaal ontworpen, dit in samenwerking met de hydraulische afdeling en de afdeling lieren om het meest optimale resultaat te bereiken.

De totale positionering van de complete constructie wordt proportioneel geregeld waarmee een optimale bodemvorm gecreëerd kan worden. Kortom een juist voorbeeld van samenwerking tussen verschillende disciplines waarmee we de klant ontzorgen.

Meer informatie kunt u vinden in de powerpoint.

Heeft u interesse of zoekt een dergelijke oplossing of heeft u een andere case waarvoor u een oplossing zoekt dan maken we graag een persoonlijke afspraak met u, bij u op kantoor, óf in onze werkplaats. Even bellen kan natuurlijk ook. T. 0172-42 80 80

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en volg ons op social media

  Dana SAC Benelux B.V.
  Röntgenweg 24

  2408 AB Alphen aan den Rijn
  T +31 172 42 80 80
  benelux@dana.com

  KvK  28034356
  BTW NL804096715B01
  Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden