Dana Top Employer 2022

Dana uitgeroepen tot ‘Top Employer 2022’ in 10 landen, verdient onderscheiding voor zijn Europese activiteiten

Dana Incorporated (NYSE: DAN) heeft in januari aangekondigd dat het bedrijf is erkend als een “Top Employer 2022” in 10 landen over de hele wereld en dat de Europese regio ook collectief was uitgeroepen tot Top Employer. Deze prestigieuze prijs van het Top Employers Institute eert uitzonderlijke programma’s op het gebied van human resources, waaronder diversiteit en inclusie, werkomgeving, het verwerven van talent, leren en welzijn.

Dana’s activiteiten in België, China, Hongarije, India, Italië, Litouwen, Nederland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten werden geïdentificeerd als een Top Employer voor het creëren van een empowerende omgeving voor werknemers door middel van mensgerichte praktijken. Vanwege het grote aantal bedrijven dat de eer in Europa verdiende, werd Dana ook geselecteerd als Top Employer voor die regio.

Het bedrijf heeft aanvullende werkgeverserkenningen ontvangen in een aantal andere landen, waaronder Brazilië, Canada en Mexico.

“Bij Dana zit cultuur diep. We waarderen anderen door een inclusieve werkomgeving te creëren die onze mensen ondersteunt. We vieren diversiteit, behandelen anderen met respect en stellen veiligheid en integriteit centraal in alles wat we doen”, zegt Maureen Pittenger, hoofd personeelsfunctionaris voor Dana. “Dana heeft topwerkgeversprijzen gewonnen in bijna de helft van de landen waarin we actief zijn, wat deze cultuur en onze passie voor kwaliteit en uitmuntendheid in de kijker zet in een onderneming die alle mobiliteitsmarkten omvat.”

Over Dana Incorporated
Dana is een leider in het ontwerpen en produceren van zeer efficiënte aandrijf- en energiebeheeroplossingen die voertuigen en machines aandrijven in alle mobiliteitsmarkten over de hele wereld. Het bedrijf geeft vorm aan duurzame vooruitgang door middel van conventionele en schone-energieoplossingen die bijna elke autofabrikant ondersteunen met aandrijf- en bewegingssystemen; elektrodynamische technologieën, waaronder software en besturingen; en thermische, afdichtings- en digitale oplossingen.

Het bedrijf, gevestigd in Maumee, Ohio, VS, rapporteerde een omzet van $ 7,1 miljard in 2020 met 38.000 medewerkers in 33 landen op zes continenten. Dana, opgericht in 1904, werd door Newsweek uitgeroepen tot een van “America’s Most Responsible Companies 2022” vanwege de nadruk op duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Het bedrijf wordt gedreven door een high-performance cultuur die gericht is op het waarderen van anderen, het inspireren van innovatie, verantwoordelijk groeien en samen winnen, waardoor het wereldwijde erkenning krijgt als een topwerkgever. Lees meer op dana.com.

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en volg ons op social media