Werken bij Dana SAC Benelux

Werken bij Dana SAC Benelux

Welkom bij ons team

Dana is als wereldwijde technologieleider in efficiënte krachtoverbrengingen en aandrijfsystemen, altijd op zoek naar getalenteerde mensen.

Banenmarkt en leerbedrijf

Daarom waren we afgelopen weekend aanwezig op de banenmarkt Alphen aan den Rijn en zijn we een erkend leerbedrijf voor stagiaires.

Wereldwijde technologieleider

Het wereldwijde netwerk van fabrieken, engineering, verkoopkantoren en distributiefaciliteiten voorzien duizenden professionals van een leuke baan. Samen met al deze collega’s maken we vooruitlopende oplossingen mogelijk voor onze klanten die voorzien in hun vraag waarbij we altijd net een beetje verder gaan en streven om meer te leveren dan ze verwachtten.

Culture of innovation

Wij zijn gefocust op technologische innovatie. Elke maand, elke week, elke dag, elk uur ontwikkelen onze medewerkers over de hele wereld samen oplossingen om duurzame innovaties te kunnen toepassen die de wereld beter maken en vooral onze klanten helpen hun doelen te bereiken. Door het ontwikkelen van duurzame innovatieve oplossingen leveren wij onze klanten meerwaarde om hun grootste uitdagingen te kunnen aangaan.

Interesse in werken bij Dana SAC Benelux?

Of wil je een open sollicitatie sturen? Mail je CV naar corina.brandt@dana.com

Het laatste nieuws

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
en volg ons op social media

  Dana SAC Benelux B.V.
  Röntgenweg 24

  2408 AB Alphen aan den Rijn
  T +31 172 42 80 80
  benelux@dana.com

  KvK  28034356
  BTW NL804096715B01
  Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden